0
Nakupovalna košarica je prazna

Judo vrtec 4-6 let


Vadba je namenjena otrokom starosti od 4 do 6 let. Vadba temelji na izboljšanju osnovnih motoričnih gibanj in spretnosti, izboljšanju hitrosti in koordinacije, vse to preko različnih iger in vadbe na poligonih.

 

Otroci postopno spoznavajo osnove juda z aktivnim učenjem padcev, ki so po našem mnenju izredno pomemben vidik pri odraščanju otrok, na katerega pa na žalost vse prepogosto pozabljamo. Prepričani smo, da bo prav poznavanje pravilnega padanja v prihodnosti vašemu otroku prihranilo marsikatero solzo in poškodbo.

 

 

Otroke že v samem začetku, kljub njihovi mladosti učimo osnovnih etičnih načel juda kot so spoštovanje do trenerjev in prijateljev na treningu, branjenje šibkejših od sebe, pomoč tistim, ki jo potrebujejo.Telovadnica je opremljena z igrali in namenjena izključno vadbi judo vrtca in mladih judoistov.

 

 

Otroci, ki se želijo vključiti v program lahko pridejo na prvi trening poskusiti vadbo, v program pa se lahko vključijo kadarkoli med letom, če so še prosta mesta v vadbeni skupini.

 

Na prvi trening naj s seboj prinesejo:

  • spodnji del trenirke in majico s kratkimi rokavi
  • copate, s katerimi pridejo do roba blazine (na blazinah so bosi)
  • pijačo (najbolje vodo ali izotonični napitek - gaziranih pijač na treningu ne dovolimo)

Kasneje morate za treninge kupiti kimono (judo-gi). Kimono lahko naročite pri nas ali pa jo kupite v kateri od športnih trgovin.

 

 

Vadba poteka med šolskim letom od septembra - maja.

 

 


DTK Ravne na Koroškem
Četrtek: 17.00 - 18.00 h

Trener: Lara Svetec

PRIČETEK: 06.09.2018


 

VPIS 2018/2019